Reacţii politice după moartea lui Cristian Ţopescu. Ce au spus Băsescu, Dragnea, Iohannis şi Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Liderii celor mai mari partide politice din România şi-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Ţopescu. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales că fostul comentator a fost şi parlamentar al PNL mandatul 2008-2012.

„Ne despărţim astăzi de cel care şi-a dedicat talentul şi priceperea sportului românesc, Cristian Ţopescu. Vocea sa inconfundabilă, care a emoţionat o ţară întreagă, ne-a făcut pe toţi să simţim că suntem părtaşi la performanţele sportivilor noştri. Dumnezeu să-l odihnească!“, a scris pe Facebook preşedintele Klaus Iohannis. 

Prima reacţie a venit din partea PNL, partid pe lista căruia Ţopescu a fost ales senator în 2008. „Regret profund şi sunt îndurerat de această veste. Domnul Ţopescu a fost o mare personalitate a României, a fost un om apropiat de noi, a fost senator al PNL şi regret profund dispariţia sa neaşteptat. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Ludovic Orban, preşedinte PNL.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe la decesul fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu, precizând că generaţia sa îl aşază pe acesta „alături de momentele de glorie şi de marile victorii ale sportului românesc".

„Drum bun Om Bun. Handbal, gimnastică, fotbal, canotaj, volei, atletism, echitaţie, olimpiade, campionate mondiale, cupe europene, toate marile victorii sportive ale românilor au fost însoţite de comentariile inegalabile şi vocea inconfundabilă a lui Cristian Ţopescu . Generaţia mea îl aşează pe Cristian Ţopescu alături de momentele de glorie şi de marile victorii ale sportului românesc . Drum bun către stele Om Bun", a scris fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Şi Liviu Dragnea a transmis un mesaj. „Vocea care ne-a făcut cunoscute cele mai importante competiţii sportive din lume, vocea care ne-a spus povestea celor mai frumoase momente din istoria sportului românesc - vocea aceasta acum s-a stins. Domnul Cristian Ţopescu ne-a părăsit astăzi. Odihnească-se în pace!“, a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite