Reacţia Vioricăi Dăncilă când a fost întrebată dacă Dragnea e un om bun sau rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragnea dancila

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, afirmă că îşi asumă istoria partidului, cu lucruri bune şi rele. "Dragnea a avut şi lucruri bune şi lucruri rele", spune ea

Dăncilă a fost întrebată, în conferinţa de presă de marţi seară, despre Liviu Dragnea.

"Ne asumăm istoria partidului şi lucrurile bune şi rele, învăţăm să nu repetăm greşelile liderilor noştri. Dragnea a avut şi lucruri bune şi lucruri rele. Să nu uităm programul de guvernare şi câştigarea alegerilor cu un procent foarte mare", a spus Dăncilă.

Întrebată dacă l-ar graţia pe Liviu Dragnea, ea a afirmat: "Nu voi graţia pe nimeni acuzat de fapte de corupţie, fapte de viol, fapte de violenţă. Singura excepţie pe care o voi face va fi legat de o mamă care a făcut un lucru minor şi e aşteptată de copii acasă. Acea mamă aş graţia-o". 

Dăncilă: Nu am avut un asalt asupra justiţiei

Viorica Dăncilă a susţinut că nu a avut un asalt asupra justiţiei, ea spunând că preşedintele Klaus Iohannis trebuie întrebat despre acest subiect. "Nu am intervenit în justuiţie, când ministrul Justiţiei a înercat să intervină în justiţie, am corectat acest lucru. Politicul nu are ce căuta în justiţie", a spus Dăncilă.

"Nu am avut un asalt asupra justiţiei. Întrebarea trebuie adresată lui Iohannis. Nu am intervenit în justiţie, când ministrul Justiţiei a încercat să intervină în justiţie, am corectat acest lucru. Politicul nu are ce căuta în justiţie. Justiţia trebuie făcută de magistraţi. Preşedintele României nu trebuie să intervină în justiţie, trebuie să fie un model privind raportarea la justiţie", a spus Dăncilă, răspunzând unei întrebări adresate în conferinţa de presă de marţi seară.

Ea a adăugat că în PSD există democraţie, nu dictatură şi deciziile se iau în forul statutar.

Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la o întrebare a jurnaliştilor: Şi Angela Merkel răspunde în germană

LIVE VIDEO Dăncilă, la propria dezbatere. „Nu am luat cu asalt Justiţia. Nu văd să fie probleme de legalitate ale OUG13. Iohannis e un preşedinte arogant”

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite