Reacţia lui Mircea Diaconu, după ce a aflat că poate candida la euroalegeri: „Am învins sistemul! A fost infernal!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Diaconu FOTO Mediafax
Mircea Diaconu FOTO Mediafax

Actorul Mircea Diaconu a declarat, după hotărârea Curţii de Apel Bucureşti, că, în momentul în care a aflat că poate candida la europarlamentare, a simţit că a învins, în cele din urmă, sistemul. „A fost infernal“, a adăugat el.

„Fac primul pas, mă gândesc la al doilea. Au fost şapte judecăţi, în şapte zile. Am avut şi câte două pe zi. A fost infernal. Prin acest moment, care e un moment important, un precedent bun, aş zice că după va fi ceva mai bine, puţin mai bine, mai multă speranţă.M-am luptat cu un sistem, un sistem care vrea să interzică nişte drepturi cetăţeneşti!“, a declarat Diaconu, miercuri, la Antena 3.

Şi fiica sa a publicat, pe Facebook, un mesaj în care se declară „orbită de bucurie“ şi se arată hotărâtă să înceapă campania pentru alegerile europarlamentare.

„Sunt atât de fericită! Sar în sus de bucurie şi urlu cât mă ţin plămânii! Aş vrea să spun atâtea, să vă povestesc, să vă mulţumesc pentru tot! Sunt orbită de bucurie! Nu pot să gândesc sau să vorbesc! Cred că trebuie să treacă ceva timp să mă liniştesc, să mă calmez şi să raţionez. Până când am să fiu în stare să scriu un mesaj, vreau neapărat să împărtăşesc cu voi emoţia puternică şi fericirea din suflet! Simt că-mi sare inima din piept! Împreună cu voi am reuşit tot! Vreau să ne bucurăm şi să urlăm împreună! Iar de mâine, să ne apucăm de treabă!“, a scris Ana Diaconu, pe Facebook.

Citeşte şi:

Mircea Diaconu a profitat de o lege proastă

Tribunalul Bucureşti a motivat că Mircea Diaconu poate candida pentru un loc în Parlamentul European pentru că Legea privind incompatibilităţile are mari lacune.

UPDATE Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare

Actorul Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare din luna mai. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au menţinut astfel decizia dată sâmbătă de Tribunalul Bucureşti. Decizia instanţei este definitivă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite