Reacţia lui Dragoş Pătraru după audierea şefei TVR: Ceauşescu ar fi invidios, fete şi băieţi! Sper că aici nu se doreşte punerea batistei pe ţambal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Dragos Pătraru a reacţionat după ce Doina Gradea, şefă a TVR, a fost primită la Comisia de cultură din Camera Deputaţilor pentru a-şi spune punctul de vedere în scandalul înregistrărilor în care aceasta jignea o jurnalistă a televiziunii publice. Faptul că PSD nu a permis ca Opoziţia să pună nici măcar o întrebare şefei TVR l-a făcut pe Pătraru să sublinieze că până şi Ceauşescu ar fi invidios de modul cum a fost gestionată situaţia.

„Uau! Practic, ce se întâmplă acum în Comisia de Cultură este mult mai grav pentru democraţie decât comportamentul doamnei Doina Gradea faţă de angajaţii SRTV. Incredibil!  S-a votat, la propunerea Dianei Tuşa, de la PSD, cu 8 voturi pentru, 4 împotrivă şi o abţinere, ca doamna Gradea să spună ce are de spus şi apoi să plece, FĂRĂ să i se poată adresa întrebări. Nici Coldea n-a reuşit asta, fabulos! Eu refuz să cred că aşa ceva se întâmplă. Cum am spus şi în emisiune, Ceauşescu ar fi invidios, fete şi băieţi!  Acum, merg la Comisia de Etică din TVR. Sper că aici nu se doreşte punerea batistei pe ţambal“, a scris pe Facebook Dragos Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea naţiei“. 

Directorul TVR, Doina Gradea, a fost invitată în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, pentru a da explicaţii despre înregistrările prezentate de Dragoş Pătraru. Numai că PSD s-a opus ca şefa televiziunii publice să primească întrebări. Astfel, audierea s-a transformat într-o pledoarie a Doinei Gradea, care a susţinut că expresia „cap de porc“, pe care a folosit-o la adresa unei jurnaliste din TVR, este „o uzanţă a colegilor din media“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite