Reacţia lui Claudiu Manda, după ce a participat la o petrecere ilegală, cu mai mulţi PSD-işti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Claudiu Manda susţine că la petrecera la care a participat au fost respectate toate regulile, inclusiv purtarea măştii sanitare.

„A fost un eveniment în spaţiu liber şi s-a păstrat distanţa socială înseamnă că am fost acolo. Nu vorbim de un primar din judeţul Doj, vorbim de un prieten de-al meu care este finul meu. Mi-a spus că s-a întâlnit un grup de prieteni înainte de a fi ziua lui de naştere. Ziua lui de naştere este astăzi.Am mers şi am stat 25 de minute în total. L-am salutat pe el, ne-am retras împreună eu cu el şi încă un consilier. Am discutat câteva lucruri despre alegerile care urmează şi am plecat”, a explicat Claudiu Manda, conform România TV.

Claudiu Manda s-a apărat, spunând că s-a dus la petrecere cu maşina personală, dar „purtând mască şi respectând distanţa socială”.

Petrecerea la care a luat parte alături de alţi social-democraţi a fost filmată cu drona, lucru care l-a deranjat pe Manda: „Nu am vrut să lămuresc ce inventează unii şi alţii pe Facebook. Cei cu drona au avut aprobare să filmeze? Că e o amendă de vreo 500 de milioane”.

Imaginile din dronă arată zeci de persoane, mult mai multe faţă de numărul permis de legile aflate în vigoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite