Reacţia Adrianei Cotel la fotografia în care ar apărea alături de şefa Fiscului, Mihaela Triculescu

Reacţia Adrianei Cotel la fotografia în care ar apărea alături de şefa Fiscului, Mihaela Triculescu

Adriana Cotel neagă că ar apărea în imagine

Adriana Cotel, preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, neagă că ar apărea într-o fotografie devenită virală, în care şefa ANAF, Mihaela Triculescu, este prezentată alături de o femeie brunetă, la o petrecere.

Potrivit unui comunicat de presă remis Adevarul.ro de către societatea de avocaţi Mocanu şi Asociaţii, în numele Adrianei Cotel, informaţia prezentată, „cu privire la faptul că îmi este atribuită identitatea persoanei brunete de sex feminin din fotografie, este total falsă şi tendenţioasă“.
 
Prezentăm în continuare poziţia Adrianei Cotel în legătura cu imaginea în cauza:
 
 
 
Adevărul“ a scris duminică, 6 ianuarie, că recentele numiri făcute la vârful conducerii ANAF şi a Agenţiei Naţionale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovelă locală cu patru personaje: Cotel - Iordache, Triculescu - Vâlcov. Andrei Iordache, om de casă al lui Vâlcov, a fost arestat în 2013 pentru că ar fi ajutat la măsluirea unor probe de sânge. Iordache este prieten apropiat al Adrianei Cotel, şefa de la Medicamente şi prietena prietenei lui Vâlcov, Mihaela Triculescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: