„Răzgândica“. Ecaterina Andronescu, în urmă cu trei luni: „Guvernul Dăncilă e cel mai slab din istoria PSD. Mă aştept să fiu exclusă“. Azi e noul ministru al Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevărul Live, în urmă cu trei luni, că Executivul Dăncilă este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea şi va fi ministru al Educaţiei chiar în Guvernul Dăncilă. „Poate aceasta este soluţia: să fim la un moment dat critici şi apoi să nu mai fim”, a comentat Firea răzgândirea Ecaterinei Andronescu, poreclită Abramburica.

Fragment din interviul pe care Ecaterin Andronescu l-a acordat ziarului Adevărul în data de 20 august: 

Adevărul: Vi se pare că Executivul Dăncilă e cel mai slab guvern al PSD?

Ecaterina Andronescu: Cred că da. Dacă mă uit, aşa, în istoria PSD, cred că da.

Au fost guvernele Năstase, Ponta, ca să nu ne ducem şi mai în spate. 

Cred că şi mai în spate dacă ne ducem, tot la această concluzie ajungem. 

Dvs. vă simţiţi reprezentată de Viorica Dăncilă?

Cred că PSD poate să dea guverne mult mai performante. Nu am criticat guvernul, cred că putem să facem un guvern mai performant.

Ecaterina Andronescu: Acesta e cel mai slab Guvern PSD

Ecaterina a IV-a

Conducerea PSD a decis azi, cu unanimitate de vorturi, ca Ecaterina Andronescu să fie noul ministru al Educaţiei, după demisia lui Valentin Popa. Va fi al patrulea mandat al Ecaterinei Andronescu la Educaţie, după experienţele din guvernul Năstase, Boc şi Ponta. 

Întrebat când a reevaluat-o pe Andronescu, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu nu fac reevaluări. Doamna prim-ministru a venit cu cele două propuneri, au fost votate în BPN“. Pe lângă Ecaterina Andronescu, PSD a mai stabilit azi şi noul ministru al Afacerilor Europene: George Ciamba, o mutare anunţată de Adevărul încă de ieri

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite