Războiul afişelor: USL contraatacă cu BUBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USL a distribuit în colegiile parlamentarilor Opozitiei din Capitală, flyere pe care scrie, cu majuscule, "Buba", deasupra imaginilor cu Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi Roberta Anastase, notează site-ul ziare.com.

Imaginile cu Elenea Udrea şi Emil Boc sunt inscripţionate cu mesajul "demis", în timp ce sub fotografii scrie, "Pe doi i-am gonit! Cu Băsescu şi Anastase, noi nu colaborăm!".

Pe cealaltă parte a afişelor, USL le transmite bucureştenilor că nu renunţă la greva parlamentară demarată la începutul acestei sesiuni parlamentare.

"Protestăm pentru că ei fură 1,2 miliarde de euro pe lună, nu îi ajută pe românii afectaţi de zăpezi dacă nu au votat PDL, au tăiat salariile şi au scumpit totul în România, au desfiinţat spitalele, au îndatorat fiecare român cu peste 5.000 de euro", scrie pe flyerele Opoziţiei.

PDL Bucureşti a declanşat, în ultimele săptămâni, o campanie negativă la adresa grevei parlamentare a USL. În sectoarele conduse de primari PDL şi UNPR au fost instalate bannere dedicate liderilor Opoziţiei care boicotează Legislativul.

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a anunţat că afişele şi bannerele montate de reprezentanţii Puterii vor fi date jos, întrucât nu respectă legislaţia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite