Război total între Ponta şi Orban: Dragă Ludovic, eu m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcolizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a răspuns la atacurile venite din partea lui Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Victor Ponta a răspuns la atacurile venite din partea lui Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Victor Ponta, liderul Pro România şi fost premier, l-a atacat foarte dur pe premierul Ludovic Orban pe tema poziţionării acestuia faţă de privatizarea parţială a sistemului de sănătate.

„N-am votat acest Guvern în noiembrie. Stiam că domnul Orban nu e în stare. După 3 luni aţi ajuns toţi la această concluzie. Foarte bună înţelegerea să pice acest guvern. Doar cei de la USR nu şi-au dat seama. Am spus public şi citez «nu înţeleg care a fost caracterul de urgenţă a ordonanţei, fără dezbateri, fără analiză, care să destabilizeze sistemul de sănătate», după cum a spus Raed Arafat. Cu mine acum această ordonanţă m-au convins, voi vota moţiunea”, a declarat Victor Ponta în Parlament. 

Fostul premier a lansat un atac fără precedent la adresa lui Ludovic Orban: „Dragă Ludovic, eu m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcolizare. Acele clinici de azi le puteţi plăti din bani publici. Succes!”, a completat Victor Ponta. 

Răspunsul lui Ponta a venit după ce Ludovic Orban l-a criticat pe liderul Pro România că vrea să voteze moţiunea de cenzură.

„Cel mai tare m-a mirat un lider politic că are o atitudine critică la adresa spitalelor private. Dar el unde s-a operat? Nu la un spital privat? Da, la unul privat. Dar nu din România, ci din Turcia. Şi dacă Guvernul va cădea astăzi, va cădea în picioare, iar românii vor susţine proiectele noastre“, declarase Ludovic Orban.

Scandal la dezbaterea moţiunii. Lider PNL: „Să vă fie ruşine! Nu poţi jigni Guvernul”. Orban, dezlănţuit: „Timp de trei ani l-aţi slugărit pe Dragnea“

Surse. Cele trei nume de premier cu care va merge PSD la Cotroceni

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite