Război total. Gorghiu pune tunurile pe şeful PNL: Regret ca domnul Orban ţine trena USR-AUR, prin abţinerea de la vot. Girează semnături false sau scanate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu. FOTO Facebook Alina Gorghiu
Alina Gorghiu. FOTO Facebook Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, vicepreşedintă a Senatului şi membră a echipei Cîţu, l-a acuzat pe Ludovic Orban de faptul că ar ţine cu AUR şi USR PLUS, din moment ce s-a abţinut la votul de luni privind trimiterea moţiunii de cenzură la Comisia de statut. Mai mult, Gorghiu susţine că Orban „girează semături false sau scanate”.

„Noi considerăm că votul de 9-7 înseamnă că solicitarea trebuie analizată de Comisia de statut. Regret că domnul Orban ţine trena USR-AUR, prin abţinerea de la vot. Girează semnături false sau scanate, lucru care arată un demers politic neserios. Dacă nu se va trimite la Comisia de regulament solicitarea, PNL în primul BPR va repune în discuţie cererea”, a afirmat Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului. 

Precizarea Alinei Gorghiu are loc după ce în BPR nu a existat numărul necesar de voturi pentru trimiterea la Comisia de statut a unei contestaţii privind modul cum a fost depusă moţiunea de cenzură a AUR şi USR-PLUS.

Ludovic Orban a anunţat că va convoca o altă şedinţă de BPR şi că indiferent dacă va fi sau nu cvorum va comunica Guvernului moţiunea, astfel încât să poată începe procedurile privind moţiunea de cenzură.

„Voi convoca o altă şedinţă a Birourilor Parlamentare Reunite, după care voi comunica Guvernului moţiunea de cenzură, indiferent dacă va fi sau nu va fi cvorum”, a subliniat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite