Război pe faţă în PSD. Paul Stănescu, făcut tractorist de Ionel Arsene. „Oamenii aşteaptă opoziţie reală la actuala putere”

Război pe faţă în PSD. Paul Stănescu, făcut tractorist de Ionel Arsene. „Oamenii aşteaptă opoziţie reală la actuala putere”

Ionel Arsene, liderul CJ Neamţ. FOTO Inquam Photos

Liderii PSD încep să se împartă în tabere înainte de congres, aceştia atacându-se în presă, nu doar în spatele uşilor închise. După ce Paul Stănescu l-a atacat pe Eugen Teodorovici, despre care a spus că a fost o „calamitate”, Ionel Arsene a sărit în apărarea fostului ministru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeaşi echipă preferă bălăcăreala sau să îşi spele rufele în public. Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate uşor vedea. E despre a fi bărbat şi despre a avea curajul de a-ţi exprima nemulţumirile verde în faţă. Este despre a fi capabil să recunoşti când alţii sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public şi să te foloseşti de metode specifice vechii Securităţi pentru a-ţi crea posibile avantaje”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele CJ Neamţ. 
 
Ionel Arsene subliniază că de oameni ca Eugen Teodorovici are PSD nevoie acum. „Paule, îţi spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generaţie, capabil să înţeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acţiunile lui de a face opoziţie reală la actuala putere liberală, care a prăbuşit România, sunt ceea ce aşteaptă cu adevărat oamenii. Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puţină răbdare şi, în loc să îţi critici public colegii de partid, mai bine să arăţi tu cu ce eşti mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deşi ştii şi tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a completat liderul CJ Neamţ. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările