Răspunsul STB, despre tabla pe care au fost scrise mesaje electorale: „Un gest condamnabil al unui angajat al Societăţii, menit să denigreze munca şi eforturile colegilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesaj pe tabla autobazei STB din Militari

Societatea de Transport Bucureşti a precizat, miercuri seară, referitor la tabla din Autobaza Militari pe care au fost scrise mesaje electorale, că se delimitează de astfel de situaţii.

"O persoană de rea credinţă a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă care, în mod uzual, este folosită pentru a afişa informaţii despre situaţii din trafic sau, după caz, programul de funcţionare al casieriilor. Societatea de Transport Bucureşti se delimitează de astfel de situaţii şi consideră că este vorba despre un gest condamnabil al unui angajat al Societăţii, realizat cu unicul scop de a oferi muniţie unui candidat la Primăria Capitalei şi de a denigra munca şi eforturile colegilor săi", au transmis reprezentanţii STB.

Ei consideră că angajaţii sunt "puşi unii împotriva altora".

"Ne exprimăm regretul că s-a ajuns la un astfel de nivel în campania electorală, iar salariaţii sunt puşi unii împotriva altora, când de fapt toţi aceştia au un obiectiv comun – acela de a asigura un transport public de calitate pentru bucureşteni", au arătat reprezentanţii STB.

Ce scria în mesajul de pe tabla autobazei din Militari

Nicuşor Dan a prezentat, miercuri, un mesaj care a fost scris pe o tablă într-o autobază a Societăţii de Transport Bucureşti (STB) din Militari şi a acuzat administraţia PSD că a folosit fonduri publice şi instituţia publică pentru a face campanie electorală. În acest sens, candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei a arătat un mesaj care a fost transmis angajaţilor din STB de către Sindicatul STB şi care spune că: "De reţinut: Votează cu cel ce ţi-a dat, nu cu cel care promite! Păstrază ce ai, poate se va înmulţi!, Nu vota cu creierul! E sentimental. Burta simte, foamea şi neajunsurile! Dacă prezentul e acceptabil, viitorul poate fi sumbru! Fără subvenţie călătoria va fi 7-8 lei! Votezi falimentul? Vezi cu cine votezi!!! Poate serviciul comercial dispare?? Nu alegi siguranţa familiei?”.

Mesaj pe tabla autobazei STB din Militari
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite