Răspunsul lui Gorghiu, întrebată dacă se simte confortabil să fie colegă cu Emanoil Savin, fost parlamentar PSD

Răspunsul lui Gorghiu, întrebată dacă se simte confortabil să fie colegă cu Emanoil Savin, fost parlamentar PSD

Alina Gorghiu / FOTO Inquam Photos / George Călin

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, întrebată dacă se simte confortabil să fie colegă cu Emanoil Savin, fost membru PSD, că ea se simte confortabil să fie membru PNL, iar cei care au susţinut moţiunea de cenzură - care a dus la căderea Guvernului Dăncilă - sunt bineveniţi în partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată dacă se simte confortabil să fie colegă cu Emanoil Savin, fostul senator  PSD care a semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă dar care nu s-a prezentat în plen pentru a vota moţiunea, Gorghiu a replicat că dacă sunt parlamentari care au susţinut atunci moţiunea iniţiată de PNL, aceştia sunt bineveniţi în PNL.

„Eu sunt foarte confortabil să fiu membru al PNL. Dacă într-un context sau altul sunt parlamentari care au susţinut într-un context necesar pentru România, moţiunea de cenzură, atunci fiecare coleg este binevenit în Partidul Naţional Liberal” a spus Gorghiu.

Emanoil Savin, fost primar al oraşului Buşteni, şi-a anunţat în septembrie anul trecut plecarea din PSD, devenind senator neafiliat. La sfârşitul lui ianuarie, el s-a înscris PNL, participâmd şi la şedinţa conducerii filialei  Prahova a partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: