Răspunsul lui Dragnea la acuzaţia că vrea „să lichideze“ Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a adus luni o nouă valiză. Foto: Inquam.
Liviu Dragnea a adus luni o nouă valiză. Foto: Inquam.

Liviu Dragnea a comentat, luni, acuzaţiile pe care i le-a adus primarul general Gabriela Firea, potrivit cărora, liderul PSD şi-ar dori desfiinţarea Primăriei Capitalei printr-o ordonanţă de Urgenţă. În replică, Dragnea a declarat că acestea sunt „nişte enormităţi” şi a refuzat să comenteze mai multe pe acest subiect.

„Fiind vorba despre o enormitate, eu chiar nu comentez enormităţi”, a declarat Liviu Dragnea luni, întrebat cum comentează acuzaţiile Gabrielei Firea.

Întrebat de jurnalişti ce părere are şi despre afirmaţia potrivit căreia el ar fi ordonat intervenţia jandarmeriei la mitingul din 10 august, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu le-am ordonat? Altă enormitate, sincer, nu pot să comentez”.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o ”lichideze” şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei

Liderul PSD LIviu Dragnea a venit luni la Parlament cu o nouă valiză de documente, obţinute de la un cetăţean din Sibiu, despre preşedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD îl acuză pe Iohannis că a trecut în declaraţia de avere o sumă de 18 ori mai mică decât a primit în realitate. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite