Rareş Bogdan, după ce Tăriceanu a atacat-o pe Kovesi: Tini-nino, tini-nino, nu există politician mai penibil şi insalubru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Rareş Bogdan l-a atacat marţi pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre care pune că este un „politician insalubru”, după ce acesta din urmă a afirmat că în cazul în care Laura Codruţa Kovesi ar obţine postul de procuror şef european, aceasta ar avea „rol principal” de a bloca accesul României la fondurile europene.

„Tini-Nino, Tino-Nino, NU există politician mai penibil şi mai insalubru decât acest Anton plecat pe câmpii.... Asta reprezintă politicianismul suprem, în stare pură”, a afirmat Rareş Bogdan, referindu-se la preşedintele Senatului. Ulterior, într-o postare ulterioară pe Facebook, liberalul l-a poreclit pe Tăriceanu - „Pinochio”.

Atacul lui Rareş Bogdan vine după ce liderul ALDE a afirmat marţi că dacă Laura Codruţa Kovesi ar obţine postul de procuror şef european, pentru România ar fi un „măr otrăvit”, deoarece fost şefă DNA ar urma să aibă ca „rol principal” blocarea accestului la fonduri europene pentru ţara noastră.

Vezi şi: Tăriceanu: Mi-e teamă că rolul principal al lui Kovesi, ca procuror-şef european, ar fi să ne blocheze accesul la fondurile europene

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite