Rareş Bogdan spune că l-au sunat trei şefi din Jandarmerie să-şi ceară scuze pentru amendarea unui adolescent la Mureş şi pentru protestatarii băgaţi în dubă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan - FOTO Eduard Enea
Rares Bogdan - FOTO Eduard Enea

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, susţine că l-au sunat trei şefi din Jandarmerie să-şi ceară scuze pentru că şeful Jandarmeriei Mureş a amendat un adolescent cu 3.000 de lei pentru că protesta şi pentru că jandarmii din Topoloveni au băgat protestatarii anti-PSD în dubă.

Rareş Bogdan a declarat sâmbătă, la mitingul PNL din Piaţa Victoriei din Bucureşti, că ţara nu este a lui Liviu Dragnea, a lui Codrin Ştefănescu sau a Vioricăi Dăncilă, ci a tututor românilor. 

“România nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Codrin Ştefănescu, nu e a lui Nicolicea, nu este a lui Dăncilă, nu este a lui Carmen Dan, este a tuturor românilor care îşi educă copiii în spiritul dreptăţii, al respectului şi al credinţei în Dumnezeu. De doi ani şi jumătate, socialiştii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor, doar de drepturile puşcăriaşilor. Au abandonat pensionarii, au abandonat persoanele cu dizabilităţi, au abandonat oamenii cinstiţi şi ne explică cât de rău o duc infractorii. De doi ani şi jumătate au eliberat mai repede de termen 16.200 de deţinuţi printre care 2.200 de criminali, 800 de violatori, 260 de pedofili şi 160 de traficanţi de copii”, a spus Rareş Bogdan. 

El a mai afirmat că a fost sunat de trei şefi din Jandarmerie care şi-au cerut scuze pentru faptul că la Mureş un adolescent a fost amendat şi pentru că la Topoloveni protestatarii au fost băgaţi în dube. 

“Ieri trei şefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-şi cere scuze şi a spune aşa: domnule Bogdan, ne cerem noi scuze şi credeţi-ne, nu suntem aşa, suntem oameni în care să aveţi încredere că nu vrem răul fraţilor noştri. Ne e ruşine nouă de şeful Jandarmeriei din Mureş, care a amendat un copil de 17 ani şi de şeful Jandarmeriei din Topoloveni care pentru a nu se opune oamenii de bună credinţă lui Liviu Dragnea i-au băgat în dube”, a explicat Bogdan. 

El a mai promis că vinovaţii pentru incidentele din 10 august vor plăti. 

“Vinovaţii pentru 10 august, sub cuvânt de onoare şi sub promisiune în faţa dumneavoastră, a românilor şi a bunului Dumnezeu, toţi cei care au fost vinovaţi pentru 10 august, în frunte cu Carmen Dan, vor plăti. Va veni clipa dreptăţii pentru ce au făcut aici, în această Piaţă”, a mai declarat Rareş Bogdan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite