Rareş Bogdan răspunde acuzaţiilor că ar face alianţă cu PSD: Niciodată! Cu stânga nici cruce nu poţi să-ţi faci. Dar la Bruxelles suntem toţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan FOTO Florin Şuler
Rareş Bogdan FOTO Florin Şuler

Europarlamentarul Rareş Bogdan a răspuns duminică la acuzele că ar face alianţă cu PSD în contextu în care acesta şi-a arătat susţinerea publică faţă de Carmen Avram. Liberalul a afirmat că „înainte de PNL, USR, UDMR, suntem români la Bruxelles” şi că astfel de colaborări sunt normale.

„Niciodată un om de dreapta nu poate să se alieze cu unii cu care nu-şi poate face nici cruce. Cu stânga nici cruce nu poţi. (...) Dar înainte de PNL, USR, UDMR, suntem români la Bruxelles. Noi reprezentăm interesul naţional, este un termen sănătos. Interesul României este al tuturor agricultorilor români, al cetăţenilor români. Atâta timp cât în comisia de agricultură avem doi membri – Motreanu şi Buda- este normal să colaborăm şi cu Dacian Cioloş şi cu ceilalţi colegi. Să intre cât mai mulţi din cei 32 de colegi în comisia de agricultura pentru a putea susţine interesele agricultorilor români”, a declarat Rareş Bogdan, la România TV.

Explicaţiile lui Rareş Bogdan vin în contextul în care ieri au apărut mai multe reacţii negative după ce acesta a afirmat că o va susţine, alături de colegii din comisia de agricultură, pe Carmen Avram, europarlamentar PSD. „Va avea aliaţi în rândul celor doi europarlamentari PNL din grupul PPE care vor face parte din comisie. Pe unul îl cunoaşte- dl. Motreanu, a fost şi ministrul Agriculturii, şi celălalt este Daniel Buda, care are mare experienţă în PE. Ambii vor fi acolo, unul va fi vicepreşedinte”, afirma sâmbătă Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite