Rareş Bogdan: PNL are perspectiva de a lua 33%-36% la alegerile din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan FOTO Inquam Photos
Rareş Bogdan FOTO Inquam Photos

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a declarat, vineri, la Consiliul Naţional al PNL că, potrivit sondajelor pe care le-a comandat şi consultat, PNL ar putea câştiga la alegerile din 2024 până la 36% din voturi, însă depinde doar de partid dacă acest lucru se va concretiza.

„Perspectiva pentru PNL pentru 2024, dacă facem ce trebuie pentru România, dacă vom fi uniţi, este de a putea lua între 33% şi 36%. la alegeri Aveam această perspectivă extrem de clară”, a afirmat Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele a subliniat că acest lucru nu înseamnă că PNL va şi lua acest scor, mai ales dacă liberalii nu se mobilizează încă de pe acum pentru testele electorale din 2024.

Declaraţiile lui Rareş Bogdan au fost făcute la şedinţa de Consiliu Naţional al PNL, eveniment la care sunt aleşi secretarul general, un prim-vicepreşedinte şi vicepreşedintele pe apărare. În competiţia pentru prim-vicepreşedinte a rămas doar Dan Motreanu, după ce Virgil Popescu s-a retras. 

Pentru funcţia de vicepreşedinte pe apărare în cursă au rămas doar Vergil Chiţac şi Virgil Guran, după ce Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan au făcut un pas în spate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite