Rareş Bogdan, nou atac la şeful PNL: A fost puţin mai violent în limbaj la Focşani. Orban trebuia să plece frumos de la conducerea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL. FOTO Mediafax
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL. FOTO Mediafax

Europarlamentarul Rareş Bogdan, susţinător al lui Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al PNL, se declară „tulburat” de afirmaţiile făcute duminică de preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, cu privire la ingerinţele din afara partidului în campania pentru alegerile interne pentru şefia PNL.

„Cred că sunt exagerări. Cine ştie, poate domnul Orban se uită la alte lucruri decât mă uit eu, nu-mi dau seama. L-am ascultat şi eu şi am rămas puţin tulburat de discursul domniei sale de astăzi. Era într-un fief care-l susţine într-o proporţie destul de mare şi probabil de asta a fost puţin mai violent în limbaj decât de obicei. Domnia sa de obicei e un om destul de ponderat. Eu vă spun că nu-mi doresc să intru în polemică cu domnia sa”, a afirmat Rareş Bogdan într-o intervenţie telefonică, duminică seară, la România Tv.

Prim-vicepreşedintele liberal a explicat că unul dintre motivele pentru care şi el, dar şi alţi lideri locali ai PNL îl susţin pe Florin Cîţu este acela că în ultimele trei decenii preşedinţii partidului au demisionat atunci când PNL a pierdut alegerile.

„Îl susţinem pe Florin Cîţu (…) pentru o chestiune extrem de simplă: 30 de ani preşedintele Partidului Naţional Liberal, atunci când a pierdut alegerile, a demisionat. Este prima dată în 30 de ani când preşedintele partidului nu a plecat frumos de la conducerea partidului, cum a făcut şi Crin Antonescu, cum a făcut şi Valeriu Stoica, cum au făcut şi o mulţime de alţi preşedinţi ai PNL de-a lungul timpului. Asta-i tot. Şi Theodor Stolojan, şi Alina Gorghiu, şi Vasile Blaga… Dar, mă rog, nu vreau să intru în polemică cu domnia sa, chiar nu doresc să intru cu încă preşedintele partidului nostru”, a mai afirmat Rareş Bogddan 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite