Rareş Bogdan l-a învins pe Adrian Veştea în cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Cine sunt ceilalţi trei prim-vicepreşedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură Congres PNL
FOTO Captură Congres PNL

Rareş Bogdan a fost singurul liberal din echipa Cîţu care a mai avut contracandidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Surse din PNL au precizat pentru „Adevărul” că eurodeputatul a luat un număr de voturi aproape dublu faţă de Adrian Veştea, contracandidatul său.

1107 voturi a obţinut Rareş Bogdan pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Contracandidatul său a luat doar 690 de voturi, iar 45 au fost declarate nule, susţin surse din PNL pentru „Adevărul”. Aceasta a fost singura luptă dusă pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.

Ceilalţi trei prim-vicepreşedinţi în următorii patru ani sunt Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu. Duminică dimineaţă, Virgil Guran şi Vlad Nistor s-au retras din competiţia pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, acolo unde contracandidaţi erau Flutur şi Bode. 

Iulian Dumitrescu nu avea contracandidat. De altfel, în cazul în care Ludovic Orban era ales preşedinte, Iulian Dumitrescu ar fi fost susţinut şi de echipa fostului şef al PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite