Rareş Bogdan, despre negocierile pentru coaliţie: La câtă lume a participat acolo, e atât de uşor de demontat ce a zis Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Rareş Bogdan / Adevarul
Rares Bogdan FOTO Rareş Bogdan / Adevarul

Rareş Bogdan a declarat în Parlament, acolo unde are loc şedinţa PNL, despre declaraţiile lui Ludovic Orban, că a sperat într-un ”festival al democraţiei” şi nu la atacuri între colegi, cerând ca discuţiile să fie purtate în interiorul partidului.

„La câtă lume a participat acolo este atât de uşor de demontat ce a zis Ludovic Orban”(...)„discutarea a fost făcută între Dacian Ciloş, Ludovic Orban şi Kelemen Hunor”.

”Am spus clar că îmi pare rău că se duce această frumoasă competiţie în spaţiul public”, a mai declarat Rareş Bogdan. 

El a mai spus că Ludovic Orban şi-a negociat funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. „Sigur că într-o negociere nu poţi să obţii tot”, a mai completat europarlamentarul. 

   

„A negociat aceasta funcţie şi consider că trebuia să participăm şi noi la discutarea ministerelor”, a mai spus Rareş Bogdan, însă este de părere că Ludovic Orban nu trebuie să-şi piardă funcţia. 

„Am fost în două campanii grele”, a mai spus Rareş Bogdan avertizând că el se simte foarte bine în „războaie”. 

El a mai completat că Ludovic Orban ar trebui „să colaboreze cu Florin Cîţu, să-l sprijine, să sprijine Guvernul şi să facem ceea ce trebuie pentru români, pentru că românii aşteaptă. Aşteptările sunt uriaşe”. Întrebat dacă ar fi cazul să existe o renegociere în cadrul coaliţiei de guvernare, Rareş Bogdan a răspuns că „nu se pune problema de aşa ceva, s-a făcut atunci, nu s-a reacţionat, asta este, mergem înainte. 

Şedinţa conducerii liberale de luni dimineaţă a dus la izbucnirea unui scandal între susţinătorii echipei Cîţu şi Ludovic Orban. Robert Sighiartău şi Florin Roman i-au reproşat mai multe declaraţii şi poziţionări lui Orban, inclusiv atacurile lansate de apropiaţi ai acestuia, susţin surse participante la întâlnirea liderilor liberali.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite