Rareş Bogdan, despre negocierile pentru coaliţie: La câtă lume a participat acolo, e atât de uşor de demontat ce a zis Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Rareş Bogdan / Adevarul
Rares Bogdan FOTO Rareş Bogdan / Adevarul

Rareş Bogdan a declarat în Parlament, acolo unde are loc şedinţa PNL, despre declaraţiile lui Ludovic Orban, că a sperat într-un ”festival al democraţiei” şi nu la atacuri între colegi, cerând ca discuţiile să fie purtate în interiorul partidului.

„La câtă lume a participat acolo este atât de uşor de demontat ce a zis Ludovic Orban”(...)„discutarea a fost făcută între Dacian Ciloş, Ludovic Orban şi Kelemen Hunor”.

”Am spus clar că îmi pare rău că se duce această frumoasă competiţie în spaţiul public”, a mai declarat Rareş Bogdan. 

El a mai spus că Ludovic Orban şi-a negociat funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. „Sigur că într-o negociere nu poţi să obţii tot”, a mai completat europarlamentarul. 

   

„A negociat aceasta funcţie şi consider că trebuia să participăm şi noi la discutarea ministerelor”, a mai spus Rareş Bogdan, însă este de părere că Ludovic Orban nu trebuie să-şi piardă funcţia. 

„Am fost în două campanii grele”, a mai spus Rareş Bogdan avertizând că el se simte foarte bine în „războaie”. 

El a mai completat că Ludovic Orban ar trebui „să colaboreze cu Florin Cîţu, să-l sprijine, să sprijine Guvernul şi să facem ceea ce trebuie pentru români, pentru că românii aşteaptă. Aşteptările sunt uriaşe”. Întrebat dacă ar fi cazul să existe o renegociere în cadrul coaliţiei de guvernare, Rareş Bogdan a răspuns că „nu se pune problema de aşa ceva, s-a făcut atunci, nu s-a reacţionat, asta este, mergem înainte. 

Şedinţa conducerii liberale de luni dimineaţă a dus la izbucnirea unui scandal între susţinătorii echipei Cîţu şi Ludovic Orban. Robert Sighiartău şi Florin Roman i-au reproşat mai multe declaraţii şi poziţionări lui Orban, inclusiv atacurile lansate de apropiaţi ai acestuia, susţin surse participante la întâlnirea liderilor liberali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite