Rareş Bogdan a „câştigat” titlul „idiotul săptămânii” din partea unei publicaţii britanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Facebook
Rares Bogdan FOTO Facebook

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a primit din partea publicaţiei britanice MediaPowerMonitor titlul de „idiotul săptămânii”, amintind de petrecerea dată de europarlamentar pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câştigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraş din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale. Deşi petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autorităţile cer insistent oamenilor să evite aglomeraţia, deoarece numărul cazurilor Covid-19 creşte din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat şi s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, scrie publicaţia.

De cealaltă parte, europarlamentarul a explicat pentru „Adevărul” că evenimentul a respectat toate normele şi susţine că „cifra de 100 este o aberaţie”.

„La Mulţi Ani cu sănătate fetiţei mele! A fost un eveniment privat la Cluj, care a respectat toate normele impuse de reglementările în vigoare. Fără politicieni, fără vedete, fără persoane publice, fără şefi de instituţii. Familia şi prieteni apropiaţi. Atât. Cifra de 100 este o aberaţie. Îmi pare rău ca nu m-au sunat sa vina şi sa bea o cafea şi sa mănânce o prăjitura jurnaliştii care s-au chinuit cu drone si teleobiective pe dealurile pline de noroi şi apa din jur”, a susţinut, pentru „Adevărul“, Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite