Rareş Bogdan, atac dur după scandalul de la Spitalul Foişor: M-am cam săturat de Arafat. Cu mine nu se va juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Rareş Bogdan îi atacă pe Raed Arafat, Nicuşor Dan şi pe Vlad Voiculescu după scandalul de la Spitalul Foişor, cerând ca aceştia să ofere explicaţii despre situaţia creată.

Rareş Bogdan prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un atac deschis către Raed Arafat, Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor din Capitală.

Europarlamentarul cere, astfel, ca aceştia să dea explicaţii pentru situaţia de la Spitalul Foişor şi susţine că cei trei nu au ajuns în funcţii „pentru că i-au pus părinţii şi bunicii lor”, ci pentru că partidele din Coaliţie şi Klaus Iohannis au făcut campanie şi i-au adus la putere.

„​Nu ştiu ce vor face colegii mei, dar eu cer ca domnul Raed Arafat, de care sincer m-am cam săturat, nu există oameni de neînlocuit, să ne dea răspunsuri. Nicuşor Dan a venit la putere ca să conducă Bucureştiul, deoarece PNL i-a retras pe Rareş Bogdan, pe Violeta Alexandru şi pe Ludovic Orban de la a candida.

De asemenea, USR-PLUS l-a retras pe Vlad Voiculescu, aşa că Nicuşor Dan trebuie să ne explice care a fost comunicarea dintre el şi Spitalul Foişor. Vlad Voiculescu trebuie să ne explice exact ce s-a întâmplat şi de ce s-a ajuns la această situaţie, iar Raed Arafat să dea răspunsuri în faţa lui Lucian Bode, Florin Cîţu şi a noastră ca lideri ai coaliţiei”, a spus Rareş Bogdan într-o intervenţie la România TV.

„Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Raed Arafat, stă pentru că PNL, USR-PLUS şi UDMR îl ţin la putere, ca să fie clar. Nu poate să lase capul în pământ, să se ascundă, şi trebuie să vină în faţa coaliţiei şi să îmi dea răspunsuri. Cu mine nu se va juca. Aşa cum am ieşit în stradă în urmă cu 9 ani, pentru Raed Arafat, de data asta ies în stradă, dacă e cazul, pentru a-i spune să îmi dea răspunsuri, nu mai merge”, a adăugat Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite