Rareş Bogdan: 70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară. Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Rareş Bogdan. FOTO Facebook Rareş Bogdan
Europarlamentarul Rareş Bogdan. FOTO Facebook Rareş Bogdan

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a precizat, marţi seară, într-o intervenţie la România TV, că din cei 70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară, iar între 8.000 şi 10.000 ar fi fost prostituate.

„Daca in prima chestiune, legata de Deva si Sacele, autoritatea statului a fost pusa la incercare grav, oamenii au vazut o chestie pe care nu au mai vazut-o de 30 de ani. Au mai existat crize, miscari de strada, dar nu ne era frica daca sotiile noastre sau copiii nostri mergeau in parc. Mi s-a parut ca a fost o problema de coordonare, de actiune. E o granita foarte subtire intre fermitate si abuz. Daca nu avem fermitate, orice stat se prabuseste”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit stiripesurse.ro

De asemenea, Rareş Bogdan a venit cu o statistică proprie privind cei reveniţi din străinătate. „70.000 din toţi cei aproape un milion care au intrat în ţară, nu se ştie cu ce s-au ocupat în afara ţării. Între 8.000 si 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară. Câteva mii sunt şuţi în afara ţării. Sunt cifre oficiale”

Mai mult, europarlamentarul a subliniat că sunt nepotrivite comparaţiile cu 10 august în ceea ce priveşte intervenţia forţelor de ordine. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite