Ramona Mănescu, despre candidatura lui Diaconu pentru PE: „Voturile PSD şi PC vor fi suficiente“

Ramona Mănescu,
despre candidatura lui Diaconu pentru PE: „Voturile PSD şi PC vor fi suficiente“

Ramona Mănescu FOTO Mediafax

Candidata PNL la europarlamentare, Ramona Mănescu, a declarat, cu referire la hotărârea Curţii de Apel Bucureşti care îi permite actorului Mircea Diaconu să candideze la alegerile europarlamentare din luna mai, că „voturile PSD şi PC“ îi vor fi suficiente fostului membru PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din câte am înţeles, Partidul Conservator l-a susţinut foarte tare şi îşi doreşte ca domnul Diaconu să ajungă în Parlamentul European, ca mulţi alţii. Domnul Ponta am văzut că a făcut un apel la votanţii PSD să dea cât mai multe voturi pentru domnul Diaconu, pentru că ei au deja destule, şi am încredere că voturile PC şi PSD vor fi suficiente ca Diaconu să intre în Parlamentul European“, a spus Mănescu, la finalul unei dezbateri pe tema rolului PE în viaţa tinerilor.

În opinia sa, faptul că PNL a refuzat să îi acorde lui Diaconu un loc pe lista pentru europarlamentare nu este o greşeală, deoarece legea în baza căreia acesta poate candida este ambiguă.

„Nu este o greşeală, noi nu am făcut altceva decât să respectăm o decizie definitivă a instanţei“, a mai spus aceasta şi a adăugat că legea, „aşa cum a fost interpretată de ANI, era în spiritul ei, în sensul că nu mai poate fi ales pentru o demnitate publică, pentru următoarea perioadă, până în 2015“.

Citeşte şi:

Reacţia lui Mircea Diaconu, după ce a aflat că poate candida la euroalegeri: „Am învins sistemul! A fost infernal!“

Actorul Mircea Diaconu a declarat, după hotărârea Curţii de Apel Bucureşti, că, în momentul în care a aflat că poate candida la europarlamentare, a simţit că a învins, în cele din urmă, sistemul. „A fost infernal“, a adăugat el.

Mircea Diaconu a profitat de o lege proastă

Tribunalul Bucureşti a motivat că Mircea Diaconu poate candida pentru un loc în Parlamentul European pentru că Legea privind incompatibilităţile are mari lacune.

UPDATE Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare

Actorul Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare din luna mai. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au menţinut astfel decizia dată sâmbătă de Tribunalul Bucureşti. Decizia instanţei este definitivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările