Raluca Turcan: „Vom merge la guvernare şi ne vom uita în «puşculiţă». PSD va trebui să răspundă pentru tot ce vom găsi în Guvern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, joi seară, că PSD va trebui să răspundă pentru lucrurile care vor fi găsite în Guvern şi că este posibil nu numai să fi dispărut toţi banii, ci şi puşculiţa.

Raluca Turcan a declarat, joi seară, la B1 TV, că PSD va fi măcinat din interior şi că nu se va mai schimba la faţă, dar şi că va trebui să dea socoteală pentru lucrurile găsite de cei care vor veni la guvernare, scrie news.ro. 

„PSD nu se mai schimbă la faţă, PSD se va măcina din interior, până când probabil o să mai rămână câţiva care mai au şanse să se corecteze, însă eu nu mă bazez pe ceea ce avem de făcut în viitor pe PSD. PSD a ieşit din ecuaţie, va rămâne în opoziţie, dar va trebui să răspundă pentru toate lucrurile pe care le vom găsi în Guvern, că vom merge la Guvernare şi vom lua puşculiţa şi ne vom uita. Nu numai că nu mai sunt bănuţi, e posibil să fi dispărut puşculiţa cu totul şi atunci vom prezenta românilor situaţia reală“, a spus Turcan.

Raluca Turcan a arătat că nu minimalizează PSD care are capacitate de regenerare.

„În acelaşi timp nu minimalizez PSD pentru că are o capacitate de regenerare destul de puternică şi ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă. E foarte posibil ca PSD să prindă forţe“, a spus Raluca Turcan.

Întrebată ce se va întâmpla, dacă preşedintele Klaus Iohannis nu va desemna premierul de la PNL sau Pro România, Turcan a arătat că are încredere în decizia preşedintelui.

„Am foarte mare încredere în propunerile pe care le face preşedintele Iohannis, am fost parteneri în această construcţie politică. Preşedintele şi-a exprimat clar dorinţa ca a această moţiune să treacă şi Guvernul să fie îndepărtat. Nu am emoţii în privinţa corectitudinii deciziilor pe care le va lua preşedintele României. sunt foarte mulţi de dacă în rândul celor care ne urmăres, în ochii noştri sunt mai puţini de dacă“, a mai spus Raluca Turcan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite