Raluca Turcan: Primul tronson al autostrăzii Sibiu - Piteşti devine reprezentativ pentru şantierele de infrastructură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan FOTO Mediafax
Raluca Turcan FOTO Mediafax

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat vineri că primul tronson al autostrăzii Sibiu - Piteşti, cel dintre municipiul Sibiu şi localitatea Boiţa, că este reprezentativ pentru şantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat „după ce ani de zile proiectele au fost uitate în setare sau plimbate pe la televiziuni”.

„Tronsonul Sibiu-Boiţa al autostrăzii Sibiu-Piteşti păstrează un ritm al construcţiei care mă face să cred că promisiunile primelor porţiuni asfaltate în 2021, lansate la vizita trecută, sunt realizabile. Nivelul de avans al investiţiei (6-8%) este o confirmare în plus. Împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi alături de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi prefectul Mircea Creţu am primit asigurări astăzi, într-o zi specială pentru infrastructura din România, cu privire la capacitatea constructorului de a onora şi chiar depăşi graficul de lucrări. Sibiu-Boiţa este primul tronson al autostrăzii Sibiu-Piteşti şi devine, iată, reprezentativ pentru şantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat după ce ani de zile proiectele lor au fost uitate în sertare sau plimbate pe la televiziuni”, a scris vineri, pe pagina de Facebook, Raluca Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inspectat, vineri, stadiul lucrărilor de pe porţiunea de autostradă, Sibiu - Boiţa.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite