Raluca Turcan: PNL poate renaşte speranţa românilor indiferent cine se va afla în fruntea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, cu ocazia împlinirii a 27 de ani de la reînfiinţarea Partidului Naţional Liberal, că formaţiunea politică poate renaşte speranţa românilor, indiferent cine va fi liberalul care se va afla în fruntea partidului.

„Ziua de 15 ianuarie are o deosebită semnificaţie pentru Partidul Naţional Liberal care împlineşte 27 de ani de la reînfiinţarea sa oficială, în 1990, după nefasta perioadă a regimului comunist. În acest moment al parcursului său politic, Partidului Naţional Liberal poate renaşte speranţa românilor, indiferent cine va fi liberalul care se va afla în fruntea partidului. Pentru acest lucru este necesar să parcurgem un proces intern democratic, mobilizator, care să ne redea forţa de a milita cu succes pentru acele lucruri importante în societate”, a afirmat, duminică, preşedintele interimat al PNL, Raluca Turcan.

Ea a precizat că îşi doreşte mult ca, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, Partidul Naţional Liberal să aibă un rol unificator şi integrator pentru toţi românii care îşi doresc un stat democratic puternic, cu instituţii care să funcţioneze în interesul cetăţenilor şi nu al oamenilor politici.

De asemenea, ea a arătat că este datoria PNL să contribuie la desăvârşirea integrării europene a României, „pentru a atinge acel nivel de bunăstare şi civilizaţie pe care cu toţii îl aşteptăm, readucând astfel, în plan politic, relaţia firească dintre cei reprezentaţi şi cei mandataţi să reprezinte”.

Totodată, Turcan a ţinut să sublinieze că PNL a fost partidul care a contribuit la formare statului modern şi unitar, săvârşind un act întemeietor.

„La 100 de ani de la Marea Unire, cu realism, modestie şi implicare, putem continua să apărăm acele idealuri doar promovând cu determinare şi fără ezitare valorile democratice pe care a fost clădit statul român de către înaintaşii noştri“, a mai spus preşedintele interimar al PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite