Raluca Turcan: Guvernul Tudose ar trebui remaniat şi premierul demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, la Sibiu, că Guvernul Tudose ar trebui să fie remaniat, iar primul ministru demis, aceasta susţinând că, după nouă luni de guvernare, PSD "nu are cu ce se mândri''.

„Concluzia este că PSD, după nouă luni de guvernare, nu are cu ce se mândri. Dacă ar fi ca domnul Vâlcov să realizeze o nouă evaluare a guvernului Tudose, reacţia PSD ar trebui să fie exact aceeaşi ca în cazul lui Grindeanu. Şi anume, remanierea Guvernului Tudose şi demiterea premierului Tudose'', a declarat Raluca Turcan.

Ea le-a răspuns jurnaliştilor care au întrebat-o care ar fi soluţia, în afară de demisii, că aceasta este "una simplă'', dar că ea presupune "maximă responsabilitate'' din partea unor parlamentari care, în momentul de faţă, sunt în arcul puterii. "Desolidarizarea de PSD şi ALDE, schimbarea acestui guvern şi o guvernare care să-i ia locul într-un mod responsabil şi preocupat pentru ceea ce se întâmplă cu România pe o perioadă mai lungă de timp. Această guvernare (...) este pur şi simplu devastatoare pentru românul de rând'', a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebată dacă speră la o reaşezare a majorităţii parlamentare, Raluca Turcan a menţionat că nu se îmbată cu apă rece, ştiind şi că niciodată "câinele nu pleacă de la măcelărie''.

"Dacă cei care în momentul de faţă asigură majoritatea parlamentară şi-ar pune problema ce se întâmplă cu România pe următoarea perioadă, atunci asta ar fi decizia pe care ei ar trebui să o ia. Pur şi simplu să schimbe acest guvern, să înlăture dinastia Dragnea-PSD, care face rău românilor, şi să pună pe cineva la decizia guvernamentală care, cu adevărat, să ia măsuri pentru ţara aceasta'', a declarat Turcan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite