Raluca Turcan, fotografiată fără mască de protecţie alături de mai multe persoane. Unul dintre participanţii la acţiunea de împădurire, internat cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO G4Media
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO G4Media

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu COVID-19.

„Condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locaţia din aer liber au fost disponibile măşti si dezinfectanţi. Cea mai apropiată localitate se afla la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile pe care le invocaţi nu sunt reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Distanţarea a fost în general respectată iar măştile au fost purtate, cu puţine excepţii, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a declarat Raluca Turcan pentru G4Media.ro.

Potrivit publicaţiei Turnul Sfatului, unul dintre participanţii la acţiunea de împădurire a fost confrmat cu noul coronavirus, fiind internat în spital. 

PSD a reacţionat, marţi seară, printr-o postare pe Facebook în care face referire la fotografia cu ministrul Muncii fără mască, dar şi la ministrul Sănătăţii, tot fără mască de protecţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite