Raluca Turcan, constestată din interiorul PNL pentru negocierile cu partidul lui Victor Ponta. „Tot ce vine din PSD e toxic“

Raluca Turcan, constestată din interiorul PNL pentru negocierile cu partidul lui Victor Ponta. „Tot ce vine din PSD e toxic“

Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL şi lider al deputaţilor liberali. FOTO Inquam Photos

Deputatul Pavel Popescu a criticat decizia conducerii formaţiunii de a purta negocieri cu toate formaţiunile din Parlament pentru susţinerea moţiunii de cenzură. Nemulţumirea lui Popescu vizează faptul că Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, a ales să meargă la consultări şi cu Pro România, partid care îl are drept lider pe fostul premier Victor Ponta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderului grupului PNL din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, i se reproşează apropierea de noul partid al lui Victor Ponta, Pro România. Deputatul Pavel Popescu îşi argumentează nemulţumirea într-un mesaj pe Facebook, faţă de faptul că aceasta a mers la negocierile purtate cu unul din reprezentanţii Pro România, Daniel Constantin. 
 
„Urmând exemplul lui Ludovic Orban, singurul care s-a opus USL, vreau sa fac cunoscută opoziţia mea TOTALĂ la gestul unor membri PNL de a negocia cu Victor Ponta.
 
1. În condiţiile guvernării actuale, orice parlamentar sănătos la cap va vota moţiunea iniţiată de PNL. Desigur, dacă îşi reprezintă cetăţenii cu bună credinţă.
 
2. Este uşor caraghioasă prioritizarea unei «colaborări instituţionale» cu un partid politic aproape inexistent (format din 3 parlamentari), când ar trebui urmărită întărirea colaborarii cu restul partidelor de opoziţie.
 
3. TOT ce vine din PSD sau are legatura cu PSD este TOXIC", scrie Pavel Popescu pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările