Raeţchi, PNL: E sinistru că Gabriela Firea ameninţă din nou. O să ne trezim în curând că ne dă în judecată dacă nu o votăm pe ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raeţchi consideră că ameninţările Gabrielei Firea nu ar fi tolerate decât într-un stat „paralel cu democraţia”.
Ovidiu Raeţchi consideră că ameninţările Gabrielei Firea nu ar fi tolerate decât într-un stat „paralel cu democraţia”.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a comentat joi afirmaţiile făcute de primarul Capitalei în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, potrivit cărora, îl va da în judecată pe Cristian Buşoi dacă nu se votează proiectele sale, spunând că „e sinistru că Gabriela Firea ameninţă din nou”. Raeţchi a scris, într-o postare pe Facebook, că „doar în statelele paralele cu democraţia pot fi tolerate astfel de ameninţări”.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat joi la avertizările lansate de Gabriela Firea în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, potrivit cărora ar urma să îl dea în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, dacă consilierii generali PNL nu vor vota proiectele sale. Raeţchi a scris, într-o postare pe Facebook” că „astfel de ameninţări pot fi tolerate doar în statelele paralele cu democraţia” şi a catalogat ieşirea primarului Capitalei ca fiind „sinistră”.

„E sinistru că Gabriela Firea ameninţă (din nou, în decurs de câteva săptămâni) că dă în judecată PNL in cazul in care consilierii liberali nu îi vor vota proiectele referitoare la companiile municipale. Cu alte cuvinte, consilierii generali au voie să voteze doar după cum le dictează doamna Firea, condamnatul penal Dragnea şi PSD. E de prisos să subliniez că do ar în statele paralele cu democraţia pot fi tolerate astfel de ameninţări”, a scris Raeţchi.

Deputatul PNL a completat ironic şi că „în curând o să ne trezim că doamna Firea ne dă în judecată dacă nu o votăm pe ea”, adăugând că „primarul General ar prefera o Românie fără opoziţie” pentru „a-şi trece fără probleme toate propunerile aberante”.

„Devine obligatorie depunerea unui proiect de lege prin care şantajul, în scopul limitării şi influenţării comportamentului politic al aleşilor de către administratori tip Firea, să fie aspru sancţionat. Primarul General ar prefera o Românie fără opoziţie, care să-i permită să-şi treacă fără probleme toate propunerile aberante. In curând o să ne trezim cu doamna Firea că ne dă în judecată dacă nu o votăm pe ea. Doamna Firea si domnul Dragnea sa continue sa ii faca campanie lui Ionut Lupescu, am vazut ca uriasa lor popularitate i-a fost de mare folos acestuia”, a încheiat Ovidiu Raeţchi.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite