Rădulescu, PSD: Ce dacă vine Timmermans? Parteneriat înseamnă să asculte poziţia noastră, nu înseamnă sclavi şi stăpâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut drept „deputatul AKM”
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut drept „deputatul AKM”

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a vorbit ironic despre venirea lui Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, la Bucureşti. Acesta a declarat că România „nu trebuie să se aşeze în genunchi” pentru vizita oficialului european pentru că este un stat partener, iar parteneriatul nu înseamnă „sclavi şi stăpâni”.

„Deputatul AKM” Cătălin Rădulescu a declarat miercuri seara, în mod ironic, că venirea prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Bucureşti, nu înseamnă că cineva din România ar trebui să se aşeze în genunchi. Acesta a precizat că Parlamentul României nu a ajuns să fie anexa niciunui stat şi că oficialul european ar trebui să asculte poziţia Parlamentului român pentru că asta înseamnă parteneriat.

„Ce aţi vrea dumneavoastră să facă cineva din România când vine Timmermans? Să stea în genunchi că vine Timmermans, sau Parlamentul României a ajuns să fie anexa vreunui stat? Vine Timmermans, domne... şi dacă vine ce se întâmplă? Parteneriat înseamnă parteneriat, nu sclavi şi stăpâni. Parteneriat - trebuie să ne respectăm între noi, nu e cineva şef! Un parteneriat înseamnă că dacă Timmermans vine trebuie să asculte poziţia noastră, să respecte Parlamentul României, nu să vină Timmermans... E un partener!”, a declarat Cătălin Rădulescu într-o emisiiune televizată.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se află la Bucureşti, pentru o vizită oficială, în cursul căreia se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite