Rădulescu: „Kovesi minte cu neruşinare în continuare. Dânsa a spus că ceea ce se întâmplă la Ploieşti este un caz izolat. Probabil că are amnezie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, că Laura Codruţa Kovesi „minte cu neruşinare” când afirmă că ceea ce se întâmplă la DNA Ploieşti este un caz izolat şi enumeră mai multe situaţii în care procurori DNA din alte judeţe au „falsificat” şi “au folosit martori mincinoşi”. El mai spune că ceea ce a făcut DNA în ultimii patru ani se numeşte „mafie politică“.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat joi că Laura Codruţa Kovesi „minte cu neruşinare” când afirmă că cee ace se întâmplă la DNA Ploieşti este un caz izolat şi enumeră mai multe cazuri în care procurori DNA din alte judeţe au „falsificat” şi “au folosit martori mincinoşi”,

„Am observat că doamna Kovesi minte cu neruşinare în continuare, mă şi miră că după atât timp dânsa nu a înţeles că toate minciunile astea vor ieşi la iveală. Vă dau câteva exemple pe care le-aţi văzut şi le-a văzut toată ţara. Dânsa a spus că ceea ce se întâmplă la Ploieşti este un caz izolat. Probabil că dânsa are amnezie şi atunci trebuie să îi reamintim că domnul procuror Eva nu este de la Ploieşti, domnul procuror Papici nu este de la Ploieşti, procurorii de la Braşov care au falsificat tot la fel înregistrări şi înscrisuri nu sunt de la Ploieşti, procurorii de la Argeş care au folosit martori mincinoşi nu sunt de la Ploieşti şi aşa mai departe, şi Caraş, şi lista continua”, a spus Cătălin Rădulescu.

El mai spune că DNA, în ultimii patru ani, ceea ce a făcut se numeşte „mafie politică”, afirmând că asta se poate vedea „în ţările africane”.

"Ceea ce a făcut DNA în aceşti patru ani (...) se numeşte mafie politică, grup de crimă organizată şi o spun cu cea mai mare responsabilitate, pentru că ceea ce au făcut e de o gravitate care cred că se poate vedea în ţările africane poate, dar în niciun caz într-o democraţie consolidată sau stat de drep”, a continuat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite