Radu Zlati (PNL): „Crin Antonescu va fi un preşedinte jucător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Radu Zlati scrie, pe blogul personal, că intervenţia de marţi seară a lui Crin Antonescu dovedeşte că acesta va fi un „preşedinte jucător, dar nu unul care să facă pe durul pe la colţul blocului“.

Fost consilier prezidenţial al lui Antonescu în mandatul de interimar al acestuia, Zlati crede că declaraţiile făcute de liderul liberal anunţă o „rebranduire a mărcii politice Crin Antonescu“.

Comentând intervenţia preşedintelui PNL, deputatul liberal arată că „intervenţiile lui Crin Antonescu nu au adus elemente noi în ce priveşte poziţia şi atitudinea“ acestuia.

„Concluzia mea“, scrie el, „este aceea că Antonescu începe a-şi clădi, încetul cu încetul, statura unui prezidenţiabil mai conform cu aşteptările electoratului pe care îl are în vedere. Şi care nu se suprapune întru totul cu electoratul care a zis DA în iulie 2012“.

„Sunt convins că preşedintele României Crin Antonescu va fi, în limitele prerogativelor sale constituţionale, un preşedinte jucător (...), dar nu unul care să facă pe durul la colţul blocului“, arată Zlati, adăugând că, probabil din toamnă, schimbarea de atitudine va fi vizibilă.

Marţi seară, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Antonescu a declarat că începe „un an de candidatură la modul cel mai solid“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite