Crin Antonescu: „Mă număr printre românii norocoşi care a avut privilegiul de a-l cunoaşte pe Radu Vasile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul liberal Crin Antonescu îl apreciază pe Radul Vasile pentru reformele curajoase pe care le-a iniţiat de-a lungul mandatului său de premier, precizând că trecerea sa în nefiinţă reprezintă o pierdere pentru poporul român.



„Îmi amintesc de perioada complicată si de reformele curajoase făcute de Guvernul condus de Radu Vasile într-un context social dificil, cel al anilor 1998-1999. Este o pierdere pentru întregul popor român, a declarat Antonescu.

Preşedintele Senatului a transmis că este alături de toţi cei care i-au fost aproape, liderul liberal numărându-se printre cei care l-au cunoscut.

„Sincere condoleanţe familiei. Sunt cu gândul alături de cei ce l-au avut aproape iar eu ma număr printre românii norocoşi care a avut privilegiul de a-l cunoaşte. Dumnezeu să-l odihnească in pace!“, a afirmat Crin Antonescu.

Radu Vasile a murit în noaptea de marţi spre miercuri după o lungă suferinţă, fiind bolnav de cancer la colon.

Radu Vasile a fost prim ministru al României între 1998 şi 1999, propus de PNŢCD. El a fost senator PNŢCD în legislaturile 1992- 1996 şi 1996 - 2000, iar între 2000 - 2004 a obţinut un mandat de parlamentar din partea Partidului Democrat.

Materiale pe aceeaşi temă:

Radu Vasile a murit

Frunzăverde: „Meritele lui Radu Vasile rămân incontestabile în construirea României de astăzi“

EXCLUSIV VIDEO, Ora 14.00: Ultimul interviu acordat de Radu Vasile difuzat la Adevărul Video: „Am sunat la preşedinţie să mă ajute cu problemele de sănătate dar n-am avut succes...“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite