Racolările UNPR, disperarea PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat, miercuri, că UNPR e "tumoarea" clasei politice româneşti pentru că îşi face titlu de glorie din racolarea de parlamentari şi primari.

De la începutul anului, peste 40 de primari şi viceprimari ai PNL au trecut la UNPR.

"Observăm scandalizaţi cum parlamentari ai acestui partid care îşi spune progresist spun că primarii ar trebui să vină către dânşii pentru că de la PNL şi PSD nu vor primi nimic, de parcă oamenii plătesc impozitele la partide şi nu la stat", a spus Vosganian.

El a arătat că, prin faptul că se laudă că a racolat peste 200 de primari şi solicită posturi guvernamentale tot mai multe, UNPR conturează una dintre cele mai ruşinoase pagini ale politicii româneşti, de la Unirea Principatelor până astăzi.

"Am luat notă în ultima lună de o adevărată Cântare a României în ce priveşte racolarea de parlamentari. Am văzut că această tumoare a clasei politice româneşti care este UNPR îşi face un titlu de glorie din faptul că are deja mai mulţi parlamentari decât UDMR. Cu alte cuvinte, ne sugerează UNPR că amploarea trădării din România a depăşit nivelul pragului electoral şi a unui partid parlamentar", a spus Vosganian.

El a precizat că PNL a decis să solicite comisiilor de buget-finanţe, administraţie şi economie din cele două Camere ale Parlamentului formarea unei subcomisii sau a unei comisii noi care să monitorizeze zilnic transferurile bugetare către administraţia locală, pentru a demasca faptul că primarii sunt mituiţi cu fonduri din bani publici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite