Puiu Haşotti: „Geoană e singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu în 2009”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti, liderul senatorilor PNL. FOTO: Arhiva Adevărul.
Puiu Haşotti, liderul senatorilor PNL. FOTO: Arhiva Adevărul.

Puiu Haşotti, liderul senatorilor PNL, a declarat sâmbătă că îl acuză în mod public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat pentru realegerea în funcţie a lui Traian Băsescu în cadrul alegerilor din 2009, potrivit Mediafax.

Senatorul PNL a răspuns astfel criticilor pe care Mircea Geoană, liderul PSD, le-a făcut liberalilor, acesta din urma cerându-i lui Crin Antonescu să nu-şi jignească adversarii şi să ofere respect partenerilor dacă doreşte să aibă susţinere politică la prezidenţialele din 2014.

„Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câştigat alegerile în 2009. Pentru Mircea Geoană, recunoştinţa faţă de PNL care l-a susţinut necondiţionat în 2009 în turul doi al alegerilor prezidenţiale este cea mai grea povară”, a declarat Puiu Haşotti.

Tot acesta a mai spus că liderul PSD ar trebui să elibereze vila RA-APPS. „Mircea Geoană înainte de a moraliza pe cineva din politică ar trebuie să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal şi imoral”, a mai menţionat liderul senatorilor PNL.

Mircea Geoană a fost prezent sâmbătă la Forumul Naţional România Europeană 2014-2012, organizat la Buzău. Liderul PSD a criticat prestaţia intermatului la preşedinţie avută de Crin Antonescu şi a subliniat de mai multe ori că liderul PNL trebuie să îşi respecte aliaţii dacă doreşte să aibă respectul PSD şi susţinerea acestuia la prezindenţiale.

„Vreau să-i spun domnului Antonescu că atunci când preşedintele interimar a început să împroaşte cu noroi imperialiştii americani şi colonialiştii europeni de parcă era Hugo Chavez, nu lider european, eu cred că atunci lumea s-a lămurit şi cred că ne-am lămurit cu toţii că trebuie să avem în anul care vine o formulă care să poată să ducă România mai departe. Nu poţi să-i jigneşti pe adversari, nu suntem noi partid sovietic şi cei care nu înţeleg să-şi respecte aliaţii de bună credinţă sunt cei care nu merită respectul nostru”, a declarat la Buzău, Mircea Geoană.


Citeşte şi:

VIDEO Mircea Geoană, critici dure la adresa PNL

Critici la adresa partenerilor politici si dorinţe tot mai aprinse de despărţire. Asta s-a auzit astazi la forumul naţional al activiştilor social-democraţi care a dat la Buzău startul precampaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din mai 2014.

Geoană, către PNL: Cei ce nu înţeleg să respecte aliaţii nu merită respectul nostru. Trebuie spus clar

Senatorul PSD Mircea Geoană afirmă că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, ci nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală şi că "aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD", iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Antonescu oferă noi dovezi de loialitate lui Băsescu

Deliberat sau nu, Antonescu a făcut un serviciu lui Băsescu mutând dezbaterea de la afacerile familiei Băsescu la situaţia din USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite