PSD visează la reintroducerea cenzurării presei sau onoarea „nereperată” a d-lui Lucian Romaşcanu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum nu mă mai uit de ceva vreme la „Realitatea plus”, o televiziune virusată, unde îşi fac veacul pesedei de calibrul minor al Ancăi Alexandrescu sau foşti puşcăriaşi cu condicuţă, aşa cum este numitul Mitrea Miron, nu am văzut live savurosul moment în care dl. Lucian Romaşcanu a fost poftit să iasă din emisiune de moderatoarea Mădălina Dobrovolschi.

Fiindcă am impresia că nu ar fi prea mulţi cititori care să ştie cine este dl. Romaşcanu, iată, mai întâi, câteva date din cv-ul respectivei persoane. Absolvent al ASE, intrus în media, acolo unde s-a ocupat de tabloide de genul Cancan şi Ciao, o vreme directoraş pe la Kanal D, pe urmă consilier, adică ajutor de băgător de seamă în TVR, pe vremea falimentarului directorat al lui Stelian Tănase, insul cu pricina s-a gândit, la un moment dat, să îşi facă un rost în politică.

A intrat în PSD, s-a vârât sub pielea hoţomanului Liviu Nicolae Dragnea care, în anul 2016, l-a miluit cu un loc eligibil de senator. Tot brigandul Dragnea l-a făcut niţeluş mai încolo pe dl. Romaşcanu chiar ministru al Culturii, în guvernul condus de Mihai Tudose. Loc unde dl. Romaşcanu nu a făcut nimica-nimicuţa. Doar că se numără printre artizanii diminuării bugetelor Teatrelor Naţionale şi ai eşecului manifestărilor ce ar fi urmat să marcheze Centenarul Marii Unirii.

O vreme dl. Romaşcanu a stat pe tuşă, apoi a fost reactivat ca vorbete, cu sarcina de a glăsui pe la televiziuni despre marile succese ale guvernării Dăncilă. Iată că acum dl. Romaşcanu a făcut iarăşi o acrobaţie şi a devenit infatuatul purtător de cuvânt al PSD. Acela care, exact acum o săptămâna, s-a făcut de râsul lumii justificând leşinul preşedintelui interimar al partidului, dl. Marcel Ciolacu, prin supărările ce i-ar fi fost provocate de preşedintele Klaus Iohannis. Cât de sensibil şi ce suflet are dl. Ciolacu, dacă ţinem seama de fantazările d-lui Romaşcanu!

Pe contul său de facebook, dl. Lucian Romaşcanu vorbeşte despre incidentul cu Mădălina Puşcalău- Dobrovolschi, în stilul relatărilor de la Radio Erevan. Pretinde că el ar fi părăsit emisiunea, nu că ar fi fost dat afara din ea. Ca pe urmă, ce să vezi?, să vorbească despre slaba audienţă a Realităţii plus. Cu gândul şmecheresc, incalificabil, de a sugera concedierea d-nei Dobrovolschi. De unde aşa mare grijă d-lui Romaşcanu pentru ratingul şi soarta postului controlat de colegul său de partid Cozmin Guşă şi de puşcăriaşul Maricel Păcuraru? Post privat care nu are nici în clin, nici în mânecă cu calităţile oficiale ale parlamentarului Romaşcanu sau ale spuitorul de vorbe ale PSD cu acelaşi nume. Nu, nu vă speriaţi, nici vorbă despre grijă. Dl. Romaşcanu vrea, de fapt, cenzurarea presei şi a jurnaliştilor care nu fac mizerele jocuri ale PSD. Aşa, ca în vremea altui fost client al puşcăriilor. Numitul Năstase Adrian.

Dacă ar fi cinstit şi nu un ins care nu ştie cum să prindă un loc eligibil şi pe viitoarea listă de candidaţi ai PSD, dl. Lucian Romaşcanu, în calitate de senator membru dacă nu cumva chiar niscaiva nacealnik prin Comisia de Cultură a Parlamentului, s-ar preocupa de dezastrul audienţelor SRTV. Ale postului public. Ale Televiziunii Române. Aceea plătită din bani publici. Cum să o facă? Acolo pdg este omul de nădejde al partidului, numita Gradea Doina, acolo este implantat şi plătit cu o sumă colosală agentul PSD. via Dan Voiculescu, Ionuţ Cristache, zis şi Sărmăluţă.

PSD a reuşit o vreme să păcălească populaţia. Să ii dea impresia că el e cel care îi dă ceva, cum a scăpat pe gură tot dl. Romaşcanu vara trecută, cu ocazia unei prezenţe lamentabile, aşa cum îi sunt toate, la Televiziunea Digi 24. Indiciu clar că pentru insul Romaşcanu Lucian românii ar fi un popor de pomanagii ce ar sta cu mâna întinsă la un partid mustind din gargaragii, foşti tractorişti şi seralişti, plagiatori şi indivizi cu mari probleme penale.

Acum e cam gata cu păcăleala. Sondajele arată că PSD se dă de-a dura. Doar dl. Romaşcanu persistă în credinţa, de fapt iluzia,  că minciunica ar mai fi posibilă. Dedându-se la dezinformări şi visând la reintroducerea cenzurării presei.

Vai de capul şi de soarta PSD dacă  a ajuns să aibă un astfel  de purtător de cuvânt! Dar nu cumva să vă închipuiţi, stimaţi cititori, că România ar pierde ceva din faptul că, rămas cu onoarea nereperată, dl. Romaşcanu, aşa, înfoiat cum este, contribuie la viitorul dezastru electoral al PSD. Partid neeuropean, chiar antieuropean şi în veci nereformabil. Zămislitor de eterni Năstase, Dragnea şi, în zilele mai proaste, chiar de Romaşcani.

P.S. Acest text nu se adresează hiper-activilor şi irespirabililor vânătorul/d.c., lucifer, ioan stănilă, herr, victor nagy, zâna-măseluţă. 

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite