PSD susţine că românii se confruntă cu cel mai mare val de scumpiri din ultimii 13 ani: „Somăm Guvernul să-i ajute pe cei care nu mai pot să facă faţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Arhivă

PSD a transmis că primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere a preţurilor din ultimii 13 ani şi somează Guvernul Cîţu să ia decizii de urgenţă pentru a-i ajuta pe cei care „nu mai pot să facă faţă scumpirilor”.

Social-democraţii au amintit şi de adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi insistă ca proiectul să fie înscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, în sesiunea extraordinară.

„OFICIAL! Primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere de preţuri din ultimii 13 ani! PSD somează guvernul Cîţu şi pe liderii coaliţiei de guvernare să coboare în lumea reală! Şi să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate şi să ia decizii de urgenţă prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă faţă scumpirilor. 

Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor care urmează să fie convocată. PSD a avertizat că liberalizarea pieţei energiei, fără pregătirile necesare, naşte monştri. A avut dreptate, încă o dată! 

Toate preţurile cresc nestăvilit şi lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităţilor esenţiale- energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă şi ticăloasă este actuala guvernare!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite