PSD sponzorizează campania referendumului pentru familie prin spoturi publicitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este un susţinător declarat al referendumului pentru familie. Foto: Inquam.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este un susţinător declarat al referendumului pentru familie. Foto: Inquam.

Deşi Viorica Dăncilă a declarat în plenul Parlamentului European că PSD nu face campanie de susţinere a referendumului pentru familie, în pauzele mai multor televiziuni de ştiri au apărut inclusiv spoturi TV care îndeamnă românii să voteze „da”, fiind prezentate, totodată, şi o serie de argumente pentru modificărea Constituţiei. Potrivit paginademedia.ro, campania televizată este plătită chiar de PSD.

„Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor!", „DA la Referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie" sau „Ştampila pentru NU înseamnă că admiţi posibilitatea legiferării ca persoanele de acelaşi sex să se poată căsători şi adopta copii” sunt câteva dintre spoturile publicitate sponsorizate de PSD în cadrul campaniei de susţinere a referendumului din 6 şi 7 octombrie. 

Potrivit paginademedia.ro, PSD este clientul care plăteşte pentru difuzarea mesajul pro referendumul pentru familia tradiţională pe posturile de ştiri România TV, B1 TV şi Antena 3. În plus, în colţul din stânga al fiecărui spot TV, apare şi numele partidului însoţit de un cod, aceasta fiind una dintre obligaţii în cazul materialelor de promovare asumate de către o grupare politică.

captura mesaj referendum sponsorizat psd

Redăm conţinutul spoturilor televizate

Spot 1:

Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor! Protejarea familiei împotriva oricăror tentative de erodare a căsătoriei ca uniune liber consimţită între un bărbat şi o femeie este o măsură esenţială pentru protejarea poporului român, a identităţii şi unităţii noastre în marea familie europeană.

DA pentru viitorul nostru.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Spot 2

Referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018. Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?

Ştampila pentru DA înseamnă că sunt de acord ca în Constituţie să scrie CĂSĂTORIA este între un bărbat şi o femeie.

Ştampila pentru NU înseamnă că admiţi posibilitatea legiferării ca persoanele de acelaşi sex să se poată căsători şi adopta copii.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite