PSD Sector 1 a decis suspendarea lui Cătălin Ivan din partid pentru 12 luni. Ivan: "E nestatutar!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea PSD sector 1 Bucureşti a decis, marţi, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Cătălin Ivan, acesta susţinând că decizia nu este statutară întrucât el este membru al PSD în comuna ieşeană Dobrovăţ.

Cătălin Ivan a declarat pentru Mediafax că a aflat că a fost suspendat din partid pentru o perioadă de 12 luni, decizia fiind luată marţi de către Biroul Permanent al PSD sector 1.

Ivan a spus că hotărârea este nestatutară, întrucât el este membru al PSD în localitatea ieşeană Dobrovăţ şi că doar conducerea acestei organizaţii putea lua o astfel de decizie.

"Eu nu ştiu cum m-au suspendat din partid cei de la PSD sector 1, câtă vreme sunt membru la PSD Dobrovăţ. Adică m-au suspendat dintr-o calitate pe care n-o aveam. Sunt înscris de ceva timp la PSD în comuna Dobrovăţ, unde primar este colegul de partid Cătălin Martinuş, un om cu care am relaţii foarte bune”, a spus Cătălin Ivan.

El a precizat că nu va părăsi PSD, dar că se încearcă pe toate căile să i se bareze drumul către candidatura sa la preşedinţia partidului la viitorul congres.

"Mă voi lupta cu ei în continuare. Nu plec din PSD. Ei fac orice să nu candidez la congres. Dacă nu voi fi eu cel care va candida, vor fi alţii care vor prelua proiectul, iar acest proiect va fi câştigător”, a declarat Cătălin Ivan.

Decizia suspendării lui Cătălin Ivan din PSD sector 1 ar urma să fie validată în cadrul Consiliului Naţional al PSD din 20-21 martie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite