PSD sare la gâtul lui Ludovic Orban după demiterea lui Streinu-Cercel: Politrucii PNL nu suportă specialiştii care spun adevărul! De asta a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / George Calin

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică dur Guvernul Orban pentru decizia demiterii lui Adrian Streinu-Cercel de la şefia Comisiei anti-Covid-19. Liderul social-democrat susţine că demiterea acestuia a avut loc pentru o propunere veche de mai multe luni.

„Politrucii PNL nu suportă specialiştii care spun adevărul! De asta a fost demis profesorul Streinu-Cercel!

Citeam mai devreme în presă că Statul NewYork şi Austria au finalizat deja testarea prin sondaj a populaţiei. Au date exacte acum şi ştiu cum să planifice reîntoarcerea la activitate şi relansarea economiei!”, a declarat Marcel Ciolacu, 

Liderul PSD îi ia apărarea medicului. „La noi, profesorul Streinu-Cercel- cel care a propus testarea prin sondaj, tocmai a fost demis. Nu pentru că i s-ar reproşa ceva în activitatea sa de specialist. Ci pentru că, în urmă cu trei luni, atunci când toată lumea – mai puţin preşedintele Iohannis şi PNL! - era speriată de ce urma să vină, Streinu-Cercel a propus un plan de măsuri, un plan ce nu s-a aplicat vreodată, deci fără urmări”, a completat liderul interimar al PSD. 

„Mai mult, inclusiv public, i s-a reproşat delictul de opinie, deoarece acelaşi profesor Streinu-Cercel a avut curajul să le-o spună verde-n faţă că în România nu se testează! Nu pentru că nu am avea capacitate, ci pentru că Guvernul NU VREA! De asta l-au şi înlocuit cu o persoană care a spus că statul român testează şi aşa prea mult. Mistificarea de la cel mai înalt nivel o cred doar cei care au făcut-o! Sunt sigur că oamenii au văzut singuri adevărul. La fel, cum am văzut că, în #Românianormală condusă de liberali, specialiştii încurcă.

Pentru că specialiştii nu fac jocul unui guvern de paie, incompetent şi de rea-credinţă, pentru că specialiştii au curajul să spună adevărul, pentru că specialiştii nu pot fi controlaţi! Şi, de aceea, trebuie înlocuiţi cu politruci...”, a conchis Marcel Ciolacu. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite