PSD a prezentat „Cartea neagră” a guvernării PNL. Cazanciuc: Azi avem o ţară în derivă. Criza a fost folosită pentru îmbogăţirea unora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Cazanciuc a prezentat „Cartea neagră” a guvernării PNL şi a subliniat că aceasta va fi folosită ca inspiraţie în momentul în care va fi depusă moţiunea de cenzură împotriva PNL. Potrivit liderului interimar al Senatului, România e acum o „ţară în derivă”.

„Guvernul PNL a scăpat total situaţia de sub control. Numărul cazurilor confirmate a crescut într-un număr alarmant. Planul de relansare economică a rămas la stadiul de proiect. Dublarea alocaţiilor nu are loc. Sunt rezultatele unei guvernări intersate doar de alegeri şi de clientela de partid”, a declarat Robert Cazanciuc. 

Preşedintele interimar al Senatului a subliniat că România a ajuns „în derivă”. „Azi avem o ţară în derivă, cu un guvern cu zero credibilitate şi rezultate. PSD nu va permite României să se prăbuşească. Am anunţat că vom depune moţiune de cenzură. Azi prezentăm Cartea neagră a guvernării liberale. Aceasta va sta la baza moţiunii de cenzură. PNL voia alegeri anticipate fără să se consulte cu nimeni”, a completat Cazanciuc. 

Social-democratul a dat mai multe exemple din „Cartea neagră”. „“Nu există niciun motiv real de panică. Infecţia cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome uşoare, dureri în gât, tuse şi febră, ca în orice răceală” a fost mesajul transmis de preşedintele României, Klaus Iohannis, pe 27 februarie, a doua zi după apariţia primului caz de COVID-19 în România. Din acel moment şi până în prezent, zeci de mii de români s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus, iar numărul celor care şi-au pierdut viaţa nu a încetat să crească, ajungând la circa două mii de persoane. România este, în prezent, prima ţară din Europa de Est ca număr de decese şi se află, în ultimele săptămâni, pe primele locuri la nivelul îmbolnăvirilor”, a explicat Cazanciuc. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite