PSD: PNL şi Ludovic Orban au devenit oficial avocaţii băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD acuză PNL şi pe Ludovic Orban, într-un mesaj distribuit pe Facebook, că au devenit oficial avocaţii băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor.

„PNL şi Ludovic Orban au devenit oficial avocaţii băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor. În mod ruşinos, cer Comisiei Europene să elimine taxa pe lăcomie menită să oprească creşterea artificială a ROBOR, care a afectat multe afaceri şi familii din România. În tot acest timp, băncile stau în spate şi se bucură că PNL şi Orban luptă pentru ele. Deplorabilă transformare a liberalilor! De la demnul slogan „Prin noi înşine” al Brătienilor care au făcut Marea Unire, au ajuns azi la umilitoarea postură de servitori ai celor care au scos banii din România. Gândiţi-vă doar ce s-ar întâmpla dacă Ludovic Orban ar avea mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul European după alegerile de peste câteva luni!”, este mesajul PSD.

Liberalii vor sesiza Comisia Europeană în legătură cu ordonanţa 114, care, în opinia lor, ar putea duce chiar al declanşarea unei proceduri de infrigement împotriva României.

„Obiectivul nostru fundamental, în această sesiune parlamentară, este abrogarea cât mai rapidă a ordonanţei 114 în integralitatea sa. Ordonanţa 114 este neconstituţională, este contrară multor prevederi din Tratatul Uniunii Europene, de asemenea conţine prevederi contrare unor regulamente şi directive aprobate la nivel european. Echipa care va lucra trebuie să pregătească o informare, cu punctul de vedere al Partidului Naţional Liberal, privitor la reglementările din ordonanţa 114, atât reglementările din domeniul energiei, cât şi reglementările din domeniul financiar-bancar, cât şi în ceea ce priveşte reglementările care se referă la administrarea Pilonului II de pensie, pe care noi le considerăm ca fiind neconforme cu Tratatul Uniunii Europene şi cu alte reglementări la nivel european”, a declarat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite