PSD este un partid radical populist de tipul Frontului Naţional din Franţa

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD este un partid radical populist de tipul Frontului Naţional din Franţa. Politicile lor sunt aşa radicale că nu mai am cum să stau să îndur această mizerie. Nu mai contează cât de proşti au fost prietenii mei care au votat cu ei.

Mă refer la cei educaţi şi momiţi cu bună ştiinţă cu funcţii şi măriri de salarii, nu la cei care habar nu au pe ce lume sunt. Mă oripilează polarizarea pe care a creat-o un partid urmaş al comuniştilor (pentru o listă a realizărilor stimabililor tovarăşi, scrieţi-mi vă rog în comentarii) şi ura pe care au semănat-o între generaţii. Aşa ceva nu se mai iartă. Nu se va ierta de niciun tânăr din România.

Credinţa oarbă în super inteligentul, în organizatorul acestei secte de oameni cinici, maiestuosul divorţat de Bombonica (cum să te combini frate cu una pe care o cheamă Bombonica), ajuns împărat pe tarlaua noastră după ce a fost împărat pe tarlaua lui, agricultorul cu nume de muncitor în fabrică, Liviu Dragnea, este nu mai puţin decât un autoritar fără influenţă în ochii mei. Când o vedeai pe Sevil Shhaideh la România TV sau Antene, cui îi mai pasă la care, sunt aceeaşi troacă, cum îi jura credinţă oarbă lui Dragnea şi Dragnea îi răspundea „Să te audă Dumnezeu!”, te speriai, vomitai şi ziceai că eşti într-un film prost cu sectanţi. Mandatul pe care votanţii PSD i l-au dat acestui partid execrabil pentru a conduce ţara este un mandat pentru dictatură obţinută în mod populist şi ipocrit sub numele suveranităţii poporului. Ei bine, dictatura este pentru proşti. Deştepţii sunt oameni liberi.

Mai-marii PSD în afară de Victor Negrescu sunt nişte cinici bigoţi. Aceste căpuşe de inteligenţă medie, dar cu ambiţii de psihopaţi fără scrupule trebuiesc îndepărtate din viaţa publică pentru că aduc un afront democraţiei non-populiste şi oamenilor care chiar doresc moralitate şi normalitate când vine vorba de politică. Cinismul şi bigotismul mai marilor PSD în frunte cu Liviu Dragnea, la care bigotismul este caz patologic, asemenea lui Le Pen sau Trump: nu tolerez pe nimeni şi nimic. Atitudine de feudal de moşie cu iobagi de secol 16. Să fiţi sănătoşi fraţilor, pe mine nu mă reprezintă astfel de caracter flegmatic.

Populiştii au câştigat în anii 30 ai secolului trecut cu ajutorul industriei auto, industriei aeronautice şi a sistemelor audio de mare putere. PSD-ul a câştigat sub Liviu Dragnea cu ajutorul a trei mai categorii: profesorii, funcţionarii publici şi structurii locale de partid moştenită de la comunişti. Exploatarea categoriilor care i-a votat a început exact în urma rezultatului la vot, exact ca acum 80 de ani. Lumea a uitat între timp, însă noi intelectualii de stânga avem la dispoziţie multe unelte şi arhive încât să nu uităm. În loc să vă stigmatizăm că aţi votat cu PSD, ne rugăm de voi din toată inima să opriţi acest dezastru cât încă mai aveţi puterea asta. Voi, profesorii şi funcţionarii publici i-aţi adus la putere, voi trebui să îi opriţi prin grevă generală şi îndepărtarea acestui partid din viaţa publică. Altfel, se ajunge la totalitarism şi război civil.

Acum 80 de ani, singura opoziţie reală era făcută de marinarii care aveau acces la plimbări în toată lumea, care cunoşteau prin prisma meseriei lor şi alte societăţi, şi alţi oameni, şi care au mirosit repede propaganda cinică a populiştilor. În aceste zile, singura opoziţie reală la caracatiţa bigotă şi cinică PSD-ALDE este Facebook şi în special acolo din partea celor care sunt la muncă sau la studii în afară. Celor mai mulţi din ţară le este frică. Exact pe tiparul marinarilor de pe vremuri, cei din diaspora sunt salvarea. Ai acces la altceva, vezi alte modele, miroşi rahatul pentru că ai dezvoltat creierul să miroasă rahat, pentru că trăieşti în alte societăţi în care se vorbesc alte limbi şi trebuie să îţi dezvolţi astfel de abilităţi, altfel nu ai cum să reuşeşti şi trebuie să te întorci acasă, în mocirla bigotă. Exact aceşti oameni se opun astăzi mafiei oribile de la guvernare. Plus USR.

Din fericire însă, Vestul încă ne mai oferă portiţe de scăpare şi ne oferă locuri de muncă şi căldură în afară graniţelor puşcăriei numite România. Însă nu ştim cât mai merge aşa. Marea Britanie deja ne-a avertizat că nu suntem de soi bun, la fel şi Olanda şi alte state serioase. SUA ne avertizează şi ele că prea ne dăm cu ruşii.

Însă nu ştim cât timp ne va lua până să ne trezim din hoţia instaurată de un cinic bigot din Teleorman şi gaşca lui de asemenea aventurieri. Sperăm că azi îşi vor da demisia şi vor lăsa locul celor care nu au dosare penale, ca să vedem de unde începem construcţia unei Românii moderne.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite