PSD: Orban şi-a negociat un scaun doar pentru el. Liberalii sunt de umplutură în Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţi ai partidelor PNL USR PLUS şi PMP care vor forma coaliţia de guvernare fac declaraţii în Bucureşti pe 19 decembrie 2020 Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PSD acuză că liderul PNL Ludovic Orban i-a negociat un scaun doar pentru el - şefia Camerei Deputaţilor, iar în rest, a fost de acord cu naşterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură.

”Pe modelul unui alt Ludovic celebru (“după mine, potopul”), Orban şi-a negociat un scaun doar pentru el - şefia Camerei Deputaţilor. În rest, a fost de acord cu naşterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură! Barna şi Cioloş conduc un Cabinet unde premierul este de paie, iar România trebuie să-şi pună centura de siguranţă, fiindcă piloţii dezastrului se aşează la butoane!”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

În opiia PSD, Guvernul CDR 2.0 se anunţă o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a ţării: sărăcie, şomaj, proteste sociale, austeritate şi criză economică.

”Liderii Dreptei îşi urează Ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor COVID nesfârşit!”, conchide PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite