PSD: Orban îşi bate joc şi tratează cu dispreţ peste 3,6 milioane de copii din România! Alocaţiile sunt pomană, în viziunea prim-ministrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO gov.ro
Ludovic Orban FOTO gov.ro

Reprezentanţii PSD afirmă că premierul Ludovic Orban „îşi bate joc şi tratează cu dispreţ peste 3.6 milioane de copii din România” şi că, în viziune acestuia, „alocaţiile sunt pomană”. „Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget“,, susţine PSD.

"Orban îşi bate joc şi tratează cu dispreţ peste 3.6 milioane de copii din România! Alocaţiile sunt pomană, în viziunea lui Orban! O gândire greşita care demonstrează că PNL nu are nicio dorinţă să încurajeze tinerii din România. Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget! Sunt nişte cifre pe care le acoperă cu paharele de whiskey şi pe care scrumează din trabucurile fumate cu mănuşi", afirmă reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ei susţin că, "pentru PNL, copiii sunt doar un obstacol în calea afacerilor de partid: alocaţiile le diminuează bugetele de furăciuni".

"Bani sunt pentru dublarea alocaţiilor! Dar trebuie ca PNL să înceteze să mai fure şi să guverneze pentru oameni şi nu pentru ei înşişi!", mai spun aceştia.

Premierul Ludovic Orban, întrebat dacă ia în calcul să atace la Curtea Constituţională dublarea alocaţiilor, a afirmat, vineri, că analizează, întrucât ”ceea ce votează Parlamentul de o bucată de timp nu are nicio legătură cu realitatea economică”. ”Nu mai votaţi astfel de acte normative, nu mai votaţi pomeni, acte normative pentru care nu există resurse financiare”, le-a transmis Orban parlamentarilor, afirmând că va ”îndrepta orice măsură care nu este susetenabilă din punct de vedere economic”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite