PSD este cel mai mare partid din lume din toate timpurile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu numai că are mai mulţi susţinători decât CDU-ul Angelei Merkel, dar a şi realizat mai multe. Creşterea fabuloasă a salariului minim, scoaterea a milioane de oameni din sărăcie, introducerea canalizării în toate oraşele, orăşelele şi satele din România, sau împădurirea tuturor munţilor din România sunt doar câteva din realizările PSD-ului condus de imperialul bonapartin Livius Dragnius.

Femeile au fost împuternicite şi promovate masiv sub guvernarea PSD din ultimii 5 ani. Au fost atinse cote de reprezentare în Parlament de peste 45%, mai mult decât în ţările scandinave. Femeile nu numai că se simt egalele bărbatului, dar au şi declarat că nu puteau ajunge aici fără partidul cu idei iluministe

Creşterea economică sub îndrumarea marilor înţelepţi populari social democraţi este de peste 10% în mod real, mai mult ca în China sau India. Din respect însă pentru naţiunile asiatice, catastifele contabile au fost niţel modificate. La referendumul din 2012 a fost la fel, din respect pentru Uniunea Europeană şi săraci. Cu cât părem mai mulţi în statistici, cu atât primim mai mulţi bani de ajutat săracii. În realitate noi ne-am înmulţit, suntem vreo 25 de milioane.

Un nou sistem politic a fost inventat şi implementat de PSD în ultimii 5 ani, stârnind atât invidia britanicilor, cât şi americanilor. De fapt, vizita preşedintelui nobelian geniu doctor PSD la Washington pentru o întâlnire cu preşedintele american a fost realizată la cererea celui din urmă. Întâlnirea a fost la Washington din teama lui IPS Dragnea de a fi interceptat de SRI, care i-ar fi aflat acestuia formula politică magică, împrumutată din Rusia, fie vorba între noi. Toată lumea vrea să ştie formula.

PSD este şi singurul partid care a inventat nemurirea. Nu mai e nevoie de tineri să clădim viitorul. Noi vom trăi veşnic, aşa că tot noi nu o să plătim creditele de miliarde de euro luate să plătim votanţii PSD.

În final, dar nu în cele din urmă, PSD a înfiinţat o nouă internaţională, cea a deficitului bugetar cât cuprinde pe banii creditorilor cu dobânzi mari. Oricum nu plătim, noi muncim, nu gândim, zic ei. Din nou, chinezii vor să adere la acestă internaţională, dar galacticii pesedişti români se mai gândesc dacă să-i accepte. Sunt prea mulţi şi ne este teamă că vor puterea mondială, spun românii. În timp, PSD vrea să ajungă la deficit negativ, aka să producă bani, dar până atunci e mai bine pe banii altora. Oricum, în Biblie se spune că datoriile se şterg o dată la 49 de ani. De ce nu am avea încredere într-un text scris acum 2500 de ani?

PSD este şi singurul partid care a inventat nemurirea. Nu mai e nevoie de tineri să clădim viitorul. Noi vom trăi veşnic, aşa că tot noi nu o să plătim creditele de miliarde de euro luate să plătim votanţii PSD.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite